Prepravné a sťahovacie služby a ich cenová ponuka

Prepravné a sťahovacie služby a ich cenová ponuka

Pre väčšinu ľudí je sťahovanie radostná udalosť, vďaka ktorej ich čaká nový začiatok. Zároveň však ide o náročný proces, ktorý sa spája so stresom a môže zabrať mnoho času. Sťahovanie teda znie ako skvelý nápad, až pokiaľ nie je potrebné začať baliť a premiestňovať všetky spotrebiče, nábytok a iné vybavenie. Komplikácie môžu nastať hlavne vtedy, keď nemáte dostatočne veľké auto a všetky predmety, ktoré chcete prenášať sa vám do neho nezmestia. V takomto prípade je nezmyselné sťahovať nábytok a ďalšie vybavenie po jednom kuse a chodiť zbytočne autom hore dole, čo zabije príliš veľa času.

sťahovanie nábytku

Oveľa rozumnejšie je obrátiť sa na sťahovaciu službu, ktorá vám buď väčšie auto požičia, alebo za vás nábytok dodávkou prevezie. Okrem toho vám pomôžu všetko vybavenie z domu, bytu či dokonca kancelárskych priestorov zabaliť a vyniesť von. Nábytok a spotrebiče sú následne šikovne uložené do dodávky či iného väčšieho prepravného auta, kde sa prípadne aj pripevnia, aby sa počas sťahovania nepoškodili. Po dovoze do nových priestorov ho taktiež vybalia alebo vynesú hore a rozložia presne na vami požadované miesta.

nový domov

Ak teda máte v pláne meniť bydlisko a mali by ste záujem o služby sťahovania, cena stahovanie-bonus.sk za takéto služby sa odvíja od počtu a veľkosti prepravovaného nábytku a taktiež aj od vzdialenosti a prejdených kilometrov. Približný cenník zväčša pozostáva z ceny za minimálne dve hodiny času, pričom sa odlišuje podľa toho či si vozidlo iba požičiavate alebo podľa toho o aké veľké priestory na vysťahovanie sa jedná. Napríklad pri samosťahovaní, kde máte k dispozícií na pomoc jedného sťahovacieho pracovníka, ktorý vám pomôže s prenášaním, sa platí 28 eur za jednu hodinu. Pri sťahovaní menšieho 1-2 izbového bytu je to zase približne 38 eur za hodinu, a pri väčšom 3-4 izbovom byte je to asi 48 eur za hodinu. Čo sa týka sťahovania veľkých rodinných domov, tu je potrebné si dopredu zavolať obhliadku, na základe ktorej budú vedieť sťahovací pracovníci zhodnotiť potrebnú veľkosť auta a približnú cenu.