Ukážte svetu svoj ležérne JA

Ukážte svetu svoj ležérne JA

Zabudnite na zbytočné hrabanie sa v skrini a svetu ukáže vaše ležérne JA. Nezabudnite zladiť svoje oblečenie, ale taktiež vhodné doplnky, mejkap a účes. Všetko musí pôsobiť tak, akoby ste práve narýchlo vybehli zo svojho bytu.

Žena v roztrhaných džínsoch a bielom tričku

Zničené, rozťahané a roztrhané = DOKONALÉ!

Roztrhané džínsy, vyťahané svetre po kolená, alebo tenisky, z ktorých trčia nitky. Všetko čo na prvý pohľad pôsobí zničeným dojmom, sa k ležérnym letným outfitom hodí absolútne dokonalo. Ak si na seba oblečiete rifle s veľkými dierami, snažte sa zvyšok svojho oblečenia vyberať trošku miernejšie. Nechcete predsa vyzerať, akoby ste si na seba tieto „zničené“ kúsky obliekli omylom. K roztrhaným teniskám, alebo nohaviciam sa nepochybne hodia elegantné tričká bez potlače od Tricko.top, ideálne ladené do svetlejších farieb. Môžete siahnuť taktiež po pletených svetroch, ktoré oceníte najmä večer keď http://www.dama.cz/zdravi/prakticke-napady-ktere-pri-hubnuti-ocenite-7586 zájde slnko.

A čo doplnky?

Ak chcete dosiahnuť to že váš celkový look bude pôsobiť naozaj ležérne, zabudnite na výrazné a prekombinované šperky. Pokiaľ si bez nich neviete predstaviť svoj život, dajte si na ruku niekoľko jemných strieborných prsteňov, alebo jednoduchý náhrdelník. Na zápästie sa samozrejme hodí nevýrazný náramok. Náušnice nechajte v šuplíku, alebo si na seba dajte iba malé zapichovacie bodky, ktoré nebudú pôsobiť príliš rušivým dojmom.

Žena na lesnej ceste v rifliach a sivom krátkom tričku

Nezabudnite na mejkap a vaše vlasy

K lenivému outfitu nemôžete nosiť výrazný mejkap a ani vyumelkovaný účes. Aj v tomto smere stavte na jednoduchosť a prirodzenosť. Na tvár si naneste maximálne podkladový mejkap a špirálu na riasy. Snažte sa jednoducho dosiahnuť takzvaný NUDE LOOK, ktorý je v posledných rokoch celosvetovým letným hitom. Vlasy si nechajte rozpustené, poprípade si ich stiahnite do neupraveného drdolu. Základ je to, aby ste nepôsobili tak, že ste pred zrkadlom strávili celé hodiny.